I många recept skall man ha t.ex 100 gram mörk choklad.
Jag skulle vilja byta ut det
till kakaopulver. Vad tar man för att lyckas med ett sådant recept.
Onödigt dyrt och med ingredienser som man kanske
vill /önskar undvika. Kan t ex vara kontaminerat med något man inte tål.
SPELA
BagarnJeppson1 december 2009
Hej!
Visst går det bra! Ta då även i något fett för att kompensera, typ rapsolja då choklad innehåller fett av något slag.
I många recept skall man ha t.ex 100 gram mörk choklad.
Jag skulle vilja byta ut det
till kakaopulver. Vad tar man för att lyckas med ett sådant recept.
Onödigt dyrt och med ingredienser som man kanske
vill /önskar undvika. Kan t ex vara kontaminerat med något man inte tål.
SPELA
Hej!
Visst går det bra! Ta då även i något fett för att kompensera, typ rapsolja då choklad innehåller fett av något slag.
Mvh
Kalle