Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

chokladkakor

  • SPELA 19 november 2009

    I många recept skall man ha t.ex 100 gram mörk choklad.
    Jag skulle vilja byta ut det
    till kakaopulver. Vad tar man för att lyckas med ett sådant recept.
    Onödigt dyrt och med ingredienser som man kanske
    vill /önskar undvika. Kan t ex vara kontaminerat med något man inte tål.
    SPELA

  • BagarnJeppson 1 december 2009

    Hej!

    Visst går det bra! Ta då även i något fett för att kompensera, typ rapsolja då choklad innehåller fett av något slag.

    Mvh

    Kalle

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.