Hej! Vissa gånger när jag ska bre på smörkrämen på rulltårtan (inte alltid) så fastnar den inte utan drar med sig av rulltårtan och blandas. Nästan omöjligt att bre på fint. Andra gånger blir det perfekt. Har funderat på varför det blir så? Jag tycker att jag väntar till den blir sval innan jag börjar bre på.
Tacksam för svar!
Mvh Monica
BagarnJeppson12 oktober 2009
Hej!
Ja, rulltårtan måste vara avsvalnad, smörkrämen måste du vispa upp rejält och inte för kall utan rumstemperatur.
Hej! Vissa gånger när jag ska bre på smörkrämen på rulltårtan (inte alltid) så fastnar den inte utan drar med sig av rulltårtan och blandas. Nästan omöjligt att bre på fint. Andra gånger blir det perfekt. Har funderat på varför det blir så? Jag tycker att jag väntar till den blir sval innan jag börjar bre på.
Tacksam för svar!
Mvh Monica
Hej!
Ja, rulltårtan måste vara avsvalnad, smörkrämen måste du vispa upp rejält och inte för kall utan rumstemperatur.
Lycka till!