Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

farin o d.yl.

  • dixielara 25 september 2009

    hej..
    jag undrar bara om man kan använda "äldre" hårt farin och muscovadosocker...vet att man ska förvara det i kyl..men nu är det försent..
    ska jag slänga det o köpa nytt eller hacka sönder o använda???!
    hälsning camilla

  • BagarnJeppson 12 oktober 2009

    Hej!

    Hacka sönder och använd det. Bra tips är att lägga det i en plastpåse och slå sönder klumparna så slipper du massa socker bitar överallt.

    Lycka till!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.