Jag vill be dig om råd när det gäller glasyren till morotskaka. Jag har testat massor av olika recept, men får inte till en riktigt fast glasyr. Jag har nämligen ätit det på ett fik och det var den godaste glasyr på morotskakan jag ätit.
Jag vispar den rejält också, vilket gör att den blir fluffig.
Skall jag öka mängden florsocker, eller mängden fett, eller vad skall jag ta till för att få den fastare?Kanske lite ättiksprit? Måste det vara fet philadelphiaost, eller går det lika bra med light?
Jag vill be dig om råd när det gäller glasyren till morotskaka. Jag har testat massor av olika recept, men får inte till en riktigt fast glasyr. Jag har nämligen ätit det på ett fik och det var den godaste glasyr på morotskakan jag ätit.
Jag vispar den rejält också, vilket gör att den blir fluffig.
Skall jag öka mängden florsocker, eller mängden fett, eller vad skall jag ta till för att få den fastare?Kanske lite ättiksprit? Måste det vara fet philadelphiaost, eller går det lika bra med light?
Tacksam för tips av dej.
mvh Tina
Hej,
Du skall nog inte använda light philadelphiaost.
Mvh
Kalle