Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Hej! Jag undrar bara hur långt i förväg som man kan göra en sockerkaksbotten till tårta utan att den hinner bli dålig eller torr? Finns det nån sån "tumregel" och/eller har ni nåt tips på hur man kan förvara sockerkakan för att "förlänga dess livslängd"? Tack på förhand! //MVH Anna.
Hej Anna! Prova med att lägga bottnen i en plastpåse och frysa in den. Det fungerar bra. Mvh Kalle
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Hej!
Jag undrar bara hur långt i förväg som man kan göra en sockerkaksbotten till tårta utan att den hinner bli dålig eller torr?
Finns det nån sån "tumregel" och/eller har ni nåt tips på hur man kan förvara sockerkakan för att "förlänga dess livslängd"?
Tack på förhand!
//MVH Anna.
Hej Anna!
Prova med att lägga bottnen i en plastpåse och frysa in den. Det fungerar bra.
Mvh
Kalle