Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

förvara bröd

  • divco 13 november 2009

    Hej,
    undrar hur mycket sämre brödet mår av att förvaras i tygpåse (ex brödkorg i tyg) jämfört med i plast eller papperspåse?

    mvh
    mimmi

  • BagarnJeppson 1 december 2009

    Hej!

    Plastpåse är tätslutande och bevarar vattnet i brödet men gör skorpan mjukare. I och med det har brödet också lättare för att mögla. Med förvaring i tygpåse får du en snabbare uttorkning och men där brödet i bästa fall inte möglar.

    Mvh

    Kalle

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.