Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frallor

  • teflon 8 november 2009

    Hur får jag den hårda och frasiga ytan på frallor?:)

  • BagarnJeppson 16 november 2009

    Hejsan!

    Som jag har föreslagit tidigare: blanda degen väl, längre än du gör i dag (ca 10 min blir bra) jäs till bra volym, varm ugn cirka 230-240 grader och spraya in vatten i ugnen när du har satt in plåten. Öppna luckan efter cirka 5 min bakning så du får ut all ånga, håll luckan öppen cirka en minut, stäng luckan och sätt ugnen på 190-200 grader och baka färdigt.

    Lycka till!

    Kalle

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.