Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gammal hushållsassistent

  • ravell 24 oktober 2009

    Jag har en gammal hushållsassistent från Electrolux från 50-talet eller liknande som fungerar jättebra, men den blandar bara i en hastighet, som är ganska hög, och i en del recept (mest från Jan Hedh, vad jag sett) så råds man att köra degarna på olika hastigheter, vanligtvis långsamt först för att sedan höja takten. Hur viktigt är det att köra på en låg hastighet om receptet föreslår det?

  • BagarnJeppson 2 november 2009

    Hej!

    Det går bra att blanda degen vid en hastighet. Om man har mycket i skålen och startar med en snabb blandningshastighet så finns det en risk att det skvätter över. Det är den enda risk jag ser.

    Mvh

    Ingemar

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.