Hej, finns det något sätt att få glutenfritt bröd ätbart dagen efter?? Har provat att frysa in men det hjälper inte, vi bakar med lailas mjölmix och det funkar fint i t.ex. kladdkakor, :D
Kan man ha i äppelmos eller lingonsylt?? hur mycket isåfall?
mvh mia
BagarnJeppson16 november 2009
Hej Mia!
Cirka 5-10% mos/sylt av degmängden skulle bli bra tror jag.
Prova att skiva brödet innan du fryser in det och ta sedan ut vad du behöver och rosta gärna för att få en nygräddning.
Hej, finns det något sätt att få glutenfritt bröd ätbart dagen efter?? Har provat att frysa in men det hjälper inte, vi bakar med lailas mjölmix och det funkar fint i t.ex. kladdkakor, :D
Kan man ha i äppelmos eller lingonsylt?? hur mycket isåfall?
mvh mia
Hej Mia!
Cirka 5-10% mos/sylt av degmängden skulle bli bra tror jag.
Prova att skiva brödet innan du fryser in det och ta sedan ut vad du behöver och rosta gärna för att få en nygräddning.
Lycka till!
Kalle