Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

glutenfritt blir stenhårt

  • emilsmamma 2 november 2009

    Hej, finns det något sätt att få glutenfritt bröd ätbart dagen efter?? Har provat att frysa in men det hjälper inte, vi bakar med lailas mjölmix och det funkar fint i t.ex. kladdkakor, :D
    Kan man ha i äppelmos eller lingonsylt?? hur mycket isåfall?
    mvh mia

  • BagarnJeppson 16 november 2009

    Hej Mia!

    Cirka 5-10% mos/sylt av degmängden skulle bli bra tror jag.

    Prova att skiva brödet innan du fryser in det och ta sedan ut vad du behöver och rosta gärna för att få en nygräddning.

    Lycka till!

    Kalle

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.