Först och främst så vill jag bara säga att jag fullkomligen älskar ert Lingonbröd.
Min fråga är något diffus tror jag, men varje gång jag är på en riktigt bra krog så serverar de ett mörkt grovt bröd som jag tror är ojäst och bakat i form och smakar så himmelskt gott med vispat smöt. Det är mustigt och smakar och doftar jättegott! Jag har försökt att få tag i ett bra recept men utan att lyckas. Kanske beror det på att jag inte vet vad det heter. Har du någon aning om vad jag är ute efter och i så fall, var hittar jag ett bra recept?
Bästa hälsningar
Carola Becker
BagarnJeppson8 december 2008
Hej Carola.
Vad roligt att du gillar vårt Lingonbröd :).
Tyvärr svarar jag bara på frågor om bakning och bakande här på Matklubben. Frågor gällande recept får du leta efter på andra trådar här på Matklubben.
Hej Kalle,
Först och främst så vill jag bara säga att jag fullkomligen älskar ert Lingonbröd.
Min fråga är något diffus tror jag, men varje gång jag är på en riktigt bra krog så serverar de ett mörkt grovt bröd som jag tror är ojäst och bakat i form och smakar så himmelskt gott med vispat smöt. Det är mustigt och smakar och doftar jättegott! Jag har försökt att få tag i ett bra recept men utan att lyckas. Kanske beror det på att jag inte vet vad det heter. Har du någon aning om vad jag är ute efter och i så fall, var hittar jag ett bra recept?
Bästa hälsningar
Carola Becker
Hej Carola.
Vad roligt att du gillar vårt Lingonbröd :).
Tyvärr svarar jag bara på frågor om bakning och bakande här på Matklubben. Frågor gällande recept får du leta efter på andra trådar här på Matklubben.
Lycka till!
Mvh
Kalle