Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grovt formbröd

  • carolabecker 5 december 2008

    Hej Kalle,

    Först och främst så vill jag bara säga att jag fullkomligen älskar ert Lingonbröd.

    Min fråga är något diffus tror jag, men varje gång jag är på en riktigt bra krog så serverar de ett mörkt grovt bröd som jag tror är ojäst och bakat i form och smakar så himmelskt gott med vispat smöt. Det är mustigt och smakar och doftar jättegott! Jag har försökt att få tag i ett bra recept men utan att lyckas. Kanske beror det på att jag inte vet vad det heter. Har du någon aning om vad jag är ute efter och i så fall, var hittar jag ett bra recept?

    Bästa hälsningar

    Carola Becker

  • BagarnJeppson 8 december 2008

    Hej Carola.

    Vad roligt att du gillar vårt Lingonbröd :).

    Tyvärr svarar jag bara på frågor om bakning och bakande här på Matklubben. Frågor gällande recept får du leta efter på andra trådar här på Matklubben.

    Lycka till!

    Mvh

    Kalle

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.