Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Hej! Jag undrar hur det kommer sig att grädden inte gulnar på tårtor inköpta på kondis vilket det gör hemmavid. Gör ni nåt speciellt med grädden?? MVH Lotta
Hej! Hårt vispad grädde blir fortare gulaktig. Tag gärna i 5% mjölk av gräddmängden nästa gång du vispar grädde, det brukar hjälpa! Mvh Kalle
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Hej!
Jag undrar hur det kommer sig att grädden inte gulnar på tårtor inköpta på kondis vilket det gör hemmavid. Gör ni nåt speciellt med grädden??
MVH
Lotta
Hej!
Hårt vispad grädde blir fortare gulaktig. Tag gärna i 5% mjölk av gräddmängden nästa gång du vispar grädde, det brukar hjälpa!
Mvh
Kalle