Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hej bagaren

  • konditorn71 14 mars 2009

    Jag är en ganska nybliven bagare/konditor och på konditoriet jag jobbar på bakar vi ofta på Manitouba mjöl. Jag har fått höra att det är ett "indianmjöl" stämmer det och vad är det för sädesslag i mjölet?

  • BagarnJeppson 17 mars 2009

    Hej,

    Sädesslaget är vete. Som även kallas prärie-vete. Det odlas i Canada och Usa. Skulle vi odla det på våra breddgrader hade resultatet inte blivet det samma, (klimatet är viktigt för resultatet).

    Mvh

    Kalle

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.