Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hur fungerar det här då?

  • systeryster 2 december 2008

    Har inte förstått detta nya forum.Finns ju många frågor här som jag gärna skulle vilja ta del av svaren på och kanske till sist lära mig att baka, vilket jag nu inte är så bra på.
    Skulle man inte kunna få del av svaren?:o Vem är bagaren som svarar? Kändis?

  • BagarnJeppson 3 december 2008

    Hej!
    Det här är en tråd som är alldeles nystartad och tanken är att jag ska försöka svara på frågorna tre gånger i veckan. Hoppas att du/ni har lite överseende med att vi så här under första veckan arbetar med att få allt på plats, och att det därför kanske tar någon dag extra för mig att svara.
    Alla kommer att kunna läsa mina svar och jag hoppas att de ska hjälpa dig att komma igång med bakandet.

    Jag heter Kalle Jeppsson och har arbetat som bagare i 40 år. Någon kändis är jag kanske inte men jag hoppas ändå kunna ge ett och annat tips om hur bakningen kan bli roligare och bröden bättre. :)

    Mvh
    Kalle

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.