Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jäst

  • sockergrisen91 24 januari 2009

    Hej:) jag fick ett tips för att tag sedan som handlade om att man kunde blanda salt och jäst innnan man tillsättar några av de andra ingredienserna för att få jästen att smälta. är det bra att göra det eller kan det på någt sätt minska jäsningen?
    tack på förhand

    MVH Stina

  • BagarnJeppson 26 januari 2009

    Hej,

    Det bästa är att lösa upp jästen i vanligt vatten, så äventyrar du inget. Du minskar jäsningskraften när du rör ut den i salt.

    Mvh

    Kalle

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.