Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jäst överkänslig!

  • hem10976 6 december 2008

    (Y) Hej!
    Jag har blivit överkänslig mot jäst. Jag skulle vilja veta hur jag kan byta ut jäst mot annat jäsmedel.
    Mvh Jeanette(Y)

  • BagarnJeppson 8 december 2008

    Hej,

    Du kan använda bikarbonat Du gör en lös deg och lägger degen direkt i formar och bakar av direkt .Tänk på att värmen i ugnen inte skall vara mer än 175gr och att baktiden blir längre ca 70 minuter.

    Mvh

    Kalle

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.