Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jag vill kunna göra "butiksbröd"

  • bolivia 18 september 2009

    Hej

    Jag misslyckas ofta med matbröd, speciellt när jag bakar med siktat dinkelmjöl. Antingen blir det kompakt som en sten eller platt som pannkaka eller så spricker brödskorpan.

    Vad gör jag för fel?
    Hälsningar
    Lena Kristoffersson

  • BagarnJeppson 28 september 2009

    Hej Lena!

    Om du tar hälften vete så får du högre volym på brödet, bakkraften är inte lika bra i dinkel.

    Lycka till!

    Kalle

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.