Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kan man ersätta bikabonat i brödrecept med Jäst eller bakpulver?

  • MammaIrene 16 februari 2009

    HEj, jag tycker de här lätte brödrecepten man kan finna, som man bara behöver röra i hop o hälla ut i form är toppen, men jag ogillar verkligen smaken av bikabonat....
    Mina barn o min man tycker om bröden, men jag drar mig för att baka dem pga bikabonatsmaken,....
    Kan man ersätta den med jäst elelr bakpulver?

  • BagarnJeppson 20 februari 2009

    Hej,

    Du kan byta ut bikarbonaten med bakpulver tillsätter du jäst så kan du inte sätta in brödet i ugnen utan att först låta det jäsa på en varm plats ca 35-37gr

    Mvh

    Kalle

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.