Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Luftiga tekakor

  • Frida_a 29 januari 2009

    Hur gör man för att få tekakorna lika luftiga som dem man köper? Alla recept jag har bakat efter ger goda men väldigt kompakta tekakor. Så hur lyder recetet på luftiga tekakor?

  • BagarnJeppson 30 januari 2009

    Hej,

    Jäs tekakorna längre och ha en hög värme i ugnen ca 250-240gr när du sätter in kakorna. För mycket socker eller sirap i degen gör att du lätt bränner när du har hög värme, i så fall minska på sockret.

    Mvh

    Kalle

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.