Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Maränger

  • Annras 29 mars 2009

    När man vill ha riktigt fast och tjock marängsmet, går det då att bara vispa ihop äggvita och strösocker? Jag lyckas aldrig få smeten tjock och blank då. Men när jag börjar med att vispa äggvitan tjock och sedan tillsätter sockret lite i taget, blir smeten tjock och bra, så att man t ex kan spritsa den.

  • BagarnJeppson 31 mars 2009

    Hej,

    Viktigt att du inte tillsätter allt sockret på en gång utan dela upp det på tre tillsatser under vispningen.

    Mvh

    Kalle

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.