Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Varför blir mitt matbröd kompakt och tungt när jag bakar det själv? Hur får jag det lätt och luftigt, som det man köper på bageri? Mvh Ola S
Läs mitt svar här för lie tips och inspiration: http://www.matklubben.se/matprat/fraaga_bagarn_44/smaafralla_6240.html Mvh Kalle
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Varför blir mitt matbröd kompakt och tungt när jag bakar det själv?
Hur får jag det lätt och luftigt, som det man köper på bageri?
Mvh
Ola S
Läs mitt svar här för lie tips och inspiration:
http://www.matklubben.se/matprat/fraaga_bagarn_44/smaafralla_6240.html
Mvh
Kalle