Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smält smör

  • saxa 1 december 2009

    Det var en bagare på tv som berättade att smält smör i ex. kanelbullar jäste inte lika bra som fast eller blev inte lika luftigt.

    Jag undrar om man kan låta bli att smälta smöret i de bullar man ska detta och använda sig av rumstempererat istället?
    Kan man ljumma till ex. mjölken ändå?
    Tack, på förhand!

  • BagarnJeppson 7 december 2009

    Hej!

    Det går bra att hälla i mjölken ljummen, och smöret rumstempererat.

    lycka till!

    Kalle

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.