Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smälta vit choklad & smör?

  • Kockarna 6 december 2008

    Vi har nu ett antal gånger försökt smälta vit choklad och smör tillsammans men flera av gångerna så blir resultatet att det skär sig så smöret är för sig och chokladen för sig. Min fråga är alltså hur man ska gå tillväga för att göra detta med bra resultat? Ska man ha svag värme och röra lite, eller vad?

  • BagarnJeppson 8 december 2008

    Hej,

    Ett förslag är att smälta chokladen och smöret var för sig, och sedan vispar du i smöret sakta.

    Mvh

    Kalle

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.