Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Struvor

  • Lange 12 december 2008

    Hur massproducerar man struvor?
    Tydligen inte en fråga som föll inom "fråga bagarens" snäva toleransramar. Men så ta då bort den och försök få till nåt som fungerar.

  • BagarnJeppson 7 januari 2009

    Hej,

    Ledsen att svarat dröjt något.

    Enkelt förklarat gör man samma process som när du bakar med en struvform. För att öka processhastigheten använder man många formar som automatiskt doppas i smeten och sedan automatiskt går ner i oljan den tiden det tar för att bli färdigbakade, och därefter frigörs struvan från formed som går vidare på ett svalband.

    Mvh

    Kalle

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.