Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

surdegsbröds nyttighet

  • micron 3 december 2009

    Det pratas ju om hur nyttigt det är med surdegsbröd, men jag undrar om nyttigheten försvinner om man har både surdeg och lite jäst för säkerhets skull?

    Blir det onyttigare?

    Jag bakar ofta med tex 250g surdeg + 5-10g jäst till exempel

    tack / michelle

  • BagarnJeppson 7 december 2009

    Hej!

    Surdeg innehåller mjölksyra eller ättikssyra som är lika nyttigt även om du tar i jäst. Så kör på!

    Mvh

    Kalle

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.