Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

tigerkaka

  • lelle71 20 november 2009

    :o

    Hej jag bara undrar varför min tigerkaka sjunker ihop å blir ungefär som en kavring i konsistens?? När jag gör vanlig sockerkaka går det hur bra som helst att få till höjd och så men just tigerkakan sjunker ihop... lite trist då det förut gått bra att baka denna variant på sockerkaka... trodde ett tag det var bakpulvret som var för gammalt så jag bytte ut det men si så enkelt var det inte... har provat att ändra gräddtemp/tid enligt vad som står i kokboken (har en mörk form som jag bakar i)

  • BagarnJeppson 7 december 2009

    Hej!

    Ett tips är att inte vispa ägg och socker för mycket (ca 3-4 min för hand och elvisp 2 min), så blir det nog bättre.

    Lycka till!

    Kalle

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.