Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torrjäst

  • 123Linnea 16 december 2008

    Hej!
    Ibland läser man recept med vanlig jäst, där man kan göra degen med kallt degspad, ställa de utbakade bullarna i kylen och grädda färdigt nästa morgon. Frukostbullar. Fungerar det med torrjäst. Jag tycker att torrjäst är så himla bra för hållbarheten.

    Åsa

  • BagarnJeppson 17 december 2008

    Hej,

    Torrjäst måste förvaras torrt och degvätskan du löser torrjästen i
    måste hålla en temperatur på 45-50gr. Så då får du tyvärr ett problem med kalla
    degar.

    Mvh

    Kalle

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.