Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
När jag bakar surdegsbröd blir dom visserligen goda, men jag saknar den enorma saftighet som tyskt "bagarbröd" har, har du några ideer om vad jag gör för fel? Jag saknar även den krispiga/knapriga ytan på mina surdegsbröd. mvh
Hej, Läs mitt svar här för inspiration: http://www.matklubben.se/matprat/fraaga_bagarn_44/tyskt_surdegsbroed_6214.html Mvh Kalle
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
När jag bakar surdegsbröd blir dom visserligen goda, men jag saknar den enorma saftighet som tyskt "bagarbröd" har,
har du några ideer om vad jag gör för fel?
Jag saknar även den krispiga/knapriga ytan på mina surdegsbröd.
mvh
Hej,
Läs mitt svar här för inspiration:
http://www.matklubben.se/matprat/fraaga_bagarn_44/tyskt_surdegsbroed_6214.html
Mvh
Kalle