Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsvärme

  • NaddeB 12 december 2008

    Hej, jag undrar när man ska använda ugnens över och under värme vid bakning. Har för mig att när man använder jäst så är det över och under värme men vid bakpulver är det bara undervärme.. Men vad händer om man har över o under vid bakpulver eller tvärtom???!

    Tack!!
    bakfreak!! :p
    [email protected]

  • BagarnJeppson 15 december 2008

    Hej,

    Jag skulle vilja säga att bakar du i form så kan du sätta bröden längre ner i ugnen. Det går för det mesta bra att baka med över och undervärme. Men skall du baka pizza skall du använda dig av undervärmen.

    Mvh

    Kalle

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.