Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Finns det någon anledning att inte lägga för mycket vallmofrön i bröd? Skillnaden mellan blå och vita vallmofrön?Kan vallmofrön bli för gamla?
Hej, Visst kan du testa med olika mängd vallmofrön i degen. Blå är ca. dubbelt så dyr och utseendet skiljer dem något åt. Mvh Kalle
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Finns det någon anledning att inte lägga för mycket vallmofrön i bröd? Skillnaden mellan blå och vita vallmofrön?Kan vallmofrön bli för gamla?
Hej,
Visst kan du testa med olika mängd vallmofrön i degen. Blå är ca. dubbelt så dyr och utseendet skiljer dem något åt.
Mvh
Kalle