Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varför både bakpulver och bikarbonat som jäsmedel??

  • James 6 december 2008

    Trevligt att få vetenskapliga svar från en bagare!
    Jag brukar baka ett filmjölksbröd i långpannan som blir väldigt smakligt. Innehåller både bikarbonat och bakpulver samt nyttigt linfrö och solrosfrö och en massa annat gott. Jag undrar vilken skillnad det skulle bli med enbart bakpulver som jäsmedel alt. enbart bikarbonat?
    Tack!
    Kerstin

  • BagarnJeppson 8 december 2008

    Hej,

    Enbart bikarbonat är ett bra alternativ till just grövre bröd.

    Mvh

    Kalle

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.