Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödvinsmarinad

  • haggatan8 13 maj 2011

    Hej! Vad kan jag blanda ihop för marinad till ytterfile, har b.l.a lite rödvin jag tänkte använda?
    Tack på förhand!

  • Grillexperten 13 maj 2011

    Hej!
    Här kommer ett marinad tips!
    4 p
    Marinad:
    2 dl rött vin
    1 gul lök, skivad
    1 vitlöksklyfta, krossad
    1 msk dragon
    1 msk rosmarin
    ½ msk timjan
    1 tsk soja



    Blanda samman vin, lök, vitlök, kryddor och soja i en plastpåse. Lägg i köttet och låt det marineras minst 2 timmar.

    Ta upp köttet och låt marinaden rinna av. Krydda med salt och peppar.
    MVH Mats

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.