Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostbricka

  • flingsalt 11 augusti 2010

    Vilka favoritostar väljer du på din ostbricka? Och vad väljer du för tillbehör? :)

  • Ostexperten 23 augusti 2010

    Min ostbricka är oftast på tre till fyra ostar och om du frågar om vad jag skulle bjuda på idag så skulle mitt svar bli: Robiola italiensk färskost med en somrig marmelad på jordgubbar eller blåbär, Comte en hårdost från franska Jura, Camembert och ett härligt svenskt päron och Kvibille Ädel, lagom stark blåmögelost som också är gott till ett sött päron. Jag tycker att en marmelad och en frukt räcker, det får inte bli allt för många smaker på samma gång. Självklart väljer jag en låda av Göteborgs Utvalda till!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.