Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vilket vin rekommederar du?

  • LES 12 juni 2009

    En gravad halstrad lax med potatis,paprika och zuccini pytt!

  • Vinexperten 17 juni 2009

    Låter gott, jag skulle prova en lätt fatlagrad chardonnay från Chile, Chilcas Chardonnay,
    pris 79 kr, artnr 6455. Den är dessutom ekologisk. Ytterligare en rekommendation är en pinot gris från Argentina, som med sin lätta kryddighet och friska syra är en bra kombination till din laxrätt, Bodega Lurton Pinot Gris, pris 75 kr, artnr 6193.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.