Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
jAG HAR KÖPT EN PÅSE dR oETKER "jÄSBLANDNING". kAN JAG ANVÄNDA DET VID BAK AV SAFFRANSBULLAR? äR DET BÄTTRE MED "RIKTIG JÄST"? tACKSAM FÖR SVAR mVH iSABELLA eNSÉN uPPSALA e-POST: [email protected]
Jag tycker inte alls att det blir lika bra som med vanlig jäst. för mig blev degen väldigt kladdig och svårarbetad.
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
jAG HAR KÖPT EN PÅSE dR oETKER "jÄSBLANDNING". kAN JAG ANVÄNDA DET VID BAK AV SAFFRANSBULLAR? äR DET BÄTTRE MED "RIKTIG JÄST"? tACKSAM FÖR SVAR
mVH iSABELLA eNSÉN uPPSALA
e-POST: [email protected]
Jag tycker inte alls att det blir lika bra som med vanlig jäst. för mig blev degen väldigt kladdig och svårarbetad.