Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bullbak

  • annikagahlin 24 november 2009

    Hej! På vissa bagerier är bullarna lite glansiga, vad ska man pensla dem med för att få dem så? Brukar bara använda vanligt ägg men gissar att det är ngt som innehåller socker som behövs för detta? Hur gör man riktigt snygga kanelsnurror? Får inte till dem som jag vill!
    Mvh Annika

  • BagarnJeppson 1 december 2009

    Hej!

    För att få en glansig vetebulle kan du koka upp 2 dl socker och 1 dl vatten och pensla bullen med varm sockerlösningen, detta ska göras direkt efter avbak.

    Lycka till!

    Kalle

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.