Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Hejsan! Att man brukar ha Kesella i saffransdeg är ju ganska välkänt, men kan man ha det och är det bra att ha i all deg? På vilket sätt påverkar det brödet?: En Riktigt GOD JUL önskar jag dej kram från TinaBlomman
Hej, Du får en saftigare slutprodukt med Kesella i degen. Du kan med fördel använda Kesella i alla degar. Mvh Kalle
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Hejsan!
Att man brukar ha Kesella i saffransdeg är ju ganska välkänt, men kan man ha det och är det bra att ha i all deg? På vilket sätt påverkar det brödet?:
En Riktigt GOD JUL önskar jag dej
kram från TinaBlomman
Hej,
Du får en saftigare slutprodukt med Kesella i degen. Du kan med
fördel använda Kesella i alla degar.
Mvh
Kalle