Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Plåt?

  • lemaja 28 oktober 2009

    Hej,
    jag gillar att göra budapestrulle men hur får man det proffsigt "vågiga" utseendet som dom i butiken har,antar att det är nån sort specialplåt och vart köper man den?

  • BagarnJeppson 9 november 2009

    Hejsan!

    Du tar ett bakpapper och lägger smeten i en spritspåse och spritsar sedan smeten i stänger längs bakpapperet. Stängerna ska spritsas intill varandra tills du har fått den bredden du önskar dig, sedan är det bara att baka av och du har fått det vågiga utseede ut eftersträvar.

    Lycka till!

    Kalle

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.