Min tidigare fråga gällde ättikslukt, som jag fick svar på men, ingen av degarna har stått för varmt. Fördegen stod i kylen och uppfriskad sur stod i rumstemperatur 21º. Har du fler alternativ till ättikslukten?
BagarnJeppson16 januari 2009
Hej,
Ja, har du dessa alternativ rätt så finns så får du fundera på tiden degen står.
Skulle det inte hjälpa får vi titta på råvarorna (typ känsliga skaldelar
och grova mjöler) som kan orsaka vildjäsning.
Min tidigare fråga gällde ättikslukt, som jag fick svar på men, ingen av degarna har stått för varmt. Fördegen stod i kylen och uppfriskad sur stod i rumstemperatur 21º. Har du fler alternativ till ättikslukten?
Hej,
Ja, har du dessa alternativ rätt så finns så får du fundera på tiden degen står.
Skulle det inte hjälpa får vi titta på råvarorna (typ känsliga skaldelar
och grova mjöler) som kan orsaka vildjäsning.
Mvh
Kalle