Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm deg

  • Smulpajen 15 januari 2009

    Min tidigare fråga gällde ättikslukt, som jag fick svar på men, ingen av degarna har stått för varmt. Fördegen stod i kylen och uppfriskad sur stod i rumstemperatur 21º. Har du fler alternativ till ättikslukten?

  • BagarnJeppson 16 januari 2009

    Hej,

    Ja, har du dessa alternativ rätt så finns så får du fundera på tiden degen står.
    Skulle det inte hjälpa får vi titta på råvarorna (typ känsliga skaldelar
    och grova mjöler) som kan orsaka vildjäsning.

    Mvh

    Kalle

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.