Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Couscousrecept?

  • 19 december 2000

    Skulle jag bli jätteglad över.

  • 27 december 2000

    Detta är jättegott!8 kycklinglårfiléer (ca 450 g)2 msk olivolja3 msk chilisås6 dl couscous2 msk strimlad basilika2 dl blue cheese dressing 1 kruka romansallad8 tunna grissinissaltpepparev gräslökKrydda lårfiléerna med salt och peppar. Stek dem i olja ca 4 min per sida. Häll över chilisåsen och stek tills kycklingen tar färg och nästan blir lite svart. Blanda basilikan med cous-cousen.Varva i glas eller portionsskålar cous-cous, kyckling i bitar, blue cheese dressing (färdig eller blanda gräddfil med någon ädelost) och sallad. Avsluta med grissini och garnera med gräslök.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.