Detta är jättegott!8 kycklinglårfiléer (ca 450 g)2 msk olivolja3 msk chilisås6 dl couscous2 msk strimlad basilika2 dl blue cheese dressing 1 kruka romansallad8 tunna grissinissaltpepparev gräslökKrydda lårfiléerna med salt och peppar. Stek dem i olja ca 4 min per sida. Häll över chilisåsen och stek tills kycklingen tar färg och nästan blir lite svart. Blanda basilikan med cous-cousen.Varva i glas eller portionsskålar cous-cous, kyckling i bitar, blue cheese dressing (färdig eller blanda gräddfil med någon ädelost) och sallad. Avsluta med grissini och garnera med gräslök.
Skulle jag bli jätteglad över.
Detta är jättegott!8 kycklinglårfiléer (ca 450 g)2 msk olivolja3 msk chilisås6 dl couscous2 msk strimlad basilika2 dl blue cheese dressing 1 kruka romansallad8 tunna grissinissaltpepparev gräslökKrydda lårfiléerna med salt och peppar. Stek dem i olja ca 4 min per sida. Häll över chilisåsen och stek tills kycklingen tar färg och nästan blir lite svart. Blanda basilikan med cous-cousen.Varva i glas eller portionsskålar cous-cous, kyckling i bitar, blue cheese dressing (färdig eller blanda gräddfil med någon ädelost) och sallad. Avsluta med grissini och garnera med gräslök.