Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

En fråga om kyckling

  • safir74 11 april 2013

    Jag köpte frysta kycklingfiléer i tisdags som jag la in i kylen för upptining tills igår onsdag. Dessvärre så var jag tvungen att ändra om och tillagade annat till middag istället. Frågan jag nu undrar över (ska äta kycklingfiléerna idag)ska jag tillaga kycklingen nu så fort som möjligt eller kan jag vänta tills senare i eftermiddag?

  • Tussilago_Flikkan 11 april 2013

    Det ska inte vara några problem att tillaga dem senare i eftermiddag. {dance}

  • ingja17 11 april 2013

    Det är helt OK att vänta tills i eftermiddag. {jump}

  • safir74 11 april 2013

    Vad bra :). Tack så mycket för svaren (Y)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.