Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fransk senap

  • MatAnders 14 juli 2008

    Vad använder ni Fransk senap till? Skulle vara kul att höra, jag använder det ofta till olika färsrätter samt att ha i ägg gulan när man panerar fisk men måste finnas massa andra bra tips?

  • bernit 14 juli 2008

    Jag använder Dijonsenap, lgray, till en massa saker.
    Underbart att smaksätt med.
    Senapspanerad fiskfilé i panna
    recept]96[/recept]

  • bernit 14 juli 2008

    Missade en hakparentes
    Senapspanerad fiskfilé i panna

  • bernit 14 juli 2008

    Funkar tydlingen inte på det receptet
    http://www.matklubben.se/recept/saas_-_bbq_96.html

  • farmormor 14 juli 2008

    Jag använder den i min potatissallad och även i olika maträtter.
    Färskpotatissallad

  • ingegerdb 14 juli 2008

    Toast med skinka ost och dijonsenap är smaksens. Tjockt med senap så det känns i bihålorna.

  • Nettie 14 juli 2008

    jag brukar använda fransk senap till salladsdressing bland annat

  • bernit 14 juli 2008

    Skrivet av Nettie den 14 jul 2008

    jag brukar använda fransk senap till salladsdressing bland annat


    MMMmmm en dressing med senap och sirap !!!

    /BÅ :p

  • Annettenn 14 juli 2008

    En av de få gångerna jag använder fransk senap är när jag gör denna rätten. :)

    Fläskfilé à la Solvik

  • zudette 14 juli 2008

    Om du gillar renskav kanske den här pajen kan smaka?

    Paj med renskav

  • The_mama97mia 14 juli 2008

    Jag älskar dijonsenap. Använder det gärna som senap på korven.... annasr i dressing, marinad, på toast, i cole slaw, i varma såser, grytor, som smaksättare...

  • Annras 14 juli 2008

    Jag använder ofta dijonsenap i sås till skivstekt kött ....... :D

  • monac 14 juli 2008

    jag har det i & till det mesta...kalla såser,varma dito,dressing till sallad,grytor,fisksoppa m.m....t.o.m. i korvstroganoff:D Bara som en liten subtil nyans!(Y)

  • The_mama97mia 14 juli 2008

    Skrivet av monac den 14 jul 2008

    jag har det i & till det mesta...kalla såser,varma dito,dressing till sallad,grytor,fisksoppa m.m....t.o.m. i korvstroganoff:D Bara som en liten subtil nyans!(Y)



    Ja jag håller med dig, betraktar senapen nästan som en krydda, kan inte vara utan den!!!!!

  • marwis 14 juli 2008

    För en som inte har koll: Är dijonsenap och fransk senap samma sak?:o

  • The_mama97mia 14 juli 2008

    marwis, ja det skulle jag nog våga säga, dock är det stor skillnad på märken på senapen om man är finsmakare...... Men en ljus senap med stark syra liksom... Dom bästa är nog dom som vågar kalla sig DIJON

    Eller - säg emot mig den som vågar. haha...

  • bernit 14 juli 2008

    Skrivet av marwis den 14 jul 2008

    För en som inte har koll: Är dijonsenap och fransk senap samma sak?:o

  • bernit 14 juli 2008

    Skrivet av bernit den 14 jul 2008

    Skrivet av marwis den 14 jul 2008

    För en som inte har koll: Är dijonsenap och fransk senap samma sak?:o



    Dijon är fransk senap som finns i ljus och mörk variant

  • hansdotter 14 juli 2008

    Jag har dijon i kasslerrätter och på varma smörgåsar! I dressingar m.m. smakar det oxå jättebra(Y)

  • MatAnders 15 juli 2008

    Ja i korvstroganoff är den helt suverän.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.