Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

FYLLIG ostsås

  • Arkenstone 1 augusti 2014

    Någon som har nåt tips på hur man får till en riktigt fyllig ostsås? Jag upplever att min ostsås saknar något och jag kan inte sätta fingret på vad. (Jag har mellanlagrad präst och parmesan i min sås.) Sältan är bra och smaken god, men nåt fattas. Nån sötma inbillar jag mig. Tips? Jag gillar inte ädelost!

  • irrevirre 2 augusti 2014

    Kanske lite syra, creme fraische tycker jag är gott i {eat}

  • walterego 3 augusti 2014

    Kar du kanske glömt buljongen? Bästa "fyllot"

  • MosterNettan 3 augusti 2014

    Byt prästen mot västerbottensost, mitt tips!

  • Ulrika91 9 augusti 2014

    Testat muskotnöt?

  • Hjortronplockarn 11 augusti 2014

    Prova att tillsätta lite chili.

  • husmusen88 14 augusti 2014

    Grädde och en klick mjukost :)

  • Zimie 23 augusti 2014

    Vitlök! och eventuellt pyttelite brännvin.

  • sm5mek 28 augusti 2014

    Du saknar förmodligen Umami.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.