utmärkt nattamat!1 gul eller röd lök 3 - 4 hårdkokta ägg 10 - 12 ansjovisfiléer 1/2 dl hackad dill 1 msk margarin Skala och hacka lök och ägg. Hacka ansjovis och dill. Smält margarinet i en stekpanna. Fräs först löken mjuk. Blanda sedan i ansjovis, ägg och dill och låt allt bli genomvarmt. Lägg på knäckemacka och servera med öl och nubbe!
Vad är gubbröra?
utmärkt nattamat!1 gul eller röd lök 3 - 4 hårdkokta ägg 10 - 12 ansjovisfiléer 1/2 dl hackad dill 1 msk margarin Skala och hacka lök och ägg. Hacka ansjovis och dill. Smält margarinet i en stekpanna. Fräs först löken mjuk. Blanda sedan i ansjovis, ägg och dill och låt allt bli genomvarmt. Lägg på knäckemacka och servera med öl och nubbe!