En enkel sås att göra.Ta en stund att koka ihop, men resultatet blir mmm, ljuvlig!Ett tips är att köpa (Santa Maria - Spicey world) Indonesian satay i påse. Marinera kycklingfilé eller fläskfilé i bitar några timmar innan du steker köttet. Servera nudlar och wokade grönsaker till. 1 finhackad gul lök1-11/2 dl malda jordnötter eller jordnötssmör1 tsk chilipulver1 stänk tabasco eller sambal oelek1 krm mald ingefära1-2 msk chili eller tacosås4-5 dl grönsaks buljongev 1 dl kokosmjölkFräs löken i olja eller smör. Blanda resten av ingr och sjud några minuter på svag värme till löken känns mjuk och såsen tjocknat något.En skvätt cocosmjölk kan man hälla i mot slutet om så önskas.
AmandaN10 juni 2008
ååååå det lät jhu jättegott, ska garanterat prova:P yack
The_mama97mia10 juni 2008
en fyra år gammal tråd... AmandaN om du testar kan du ju lägga in det som recept?
En enkel sås att göra.Ta en stund att koka ihop, men resultatet blir mmm, ljuvlig!Ett tips är att köpa (Santa Maria - Spicey world) Indonesian satay i påse. Marinera kycklingfilé eller fläskfilé i bitar några timmar innan du steker köttet. Servera nudlar och wokade grönsaker till. 1 finhackad gul lök1-11/2 dl malda jordnötter eller jordnötssmör1 tsk chilipulver1 stänk tabasco eller sambal oelek1 krm mald ingefära1-2 msk chili eller tacosås4-5 dl grönsaks buljongev 1 dl kokosmjölkFräs löken i olja eller smör. Blanda resten av ingr och sjud några minuter på svag värme till löken känns mjuk och såsen tjocknat något.En skvätt cocosmjölk kan man hälla i mot slutet om så önskas.
ååååå det lät jhu jättegott, ska garanterat prova:P yack
en fyra år gammal tråd... AmandaN om du testar kan du ju lägga in det som recept?