Varvar min vanliga köttfärssås med plattorna, sen på med ostsås och lite extra ost.
Okänd31 januari 2008
Samma som nadia.Plus att jag använder mycket ost.Det är ju så GOTT.
Lena31 januari 2008
Varvar plattor med köttfärs och vitsås som jag har kryddat med vitlök och andra kryddor
anluk31 januari 2008
Varvar plattor med köttfärssås och ostsås. Har alltid lite paprika pulver i ostsåsen (+ salt och vitpeppar) I köttfärsen har jag krossade tomater, vitlök, oregano salt och peppar. Viktigt att det är mycket ostsås! Mums får nog ta och göra lasagne snart!
Bianca31 januari 2008
Jag gör min lasagne ganska precis som alla andra här. Mycket kryddig köttfärssås och en smakrik vitsås, mycket ost. Såg däremot igår på tv:n någon kock som gjorde egen färsk pasta och som verkade perfekt att kavla ut till hela flak att anväda till lasagne. Är det någon som testat detta och isf borde det väl påverka tillagningstiden? Det verkade otroligt lätt och smidigt.
31 januari 2008
Skrivet av nadia den 30 jan 2008
Varvar min vanliga köttfärssås med plattorna, sen på med ostsås och lite extra ost.
samma här:):D
Queenie31 januari 2008
Jag använder mig alltid av färska lasagneplattor när jag gör lasagne, sen brukar jag använda mig av kryddmixen lasagne fast jag fyller på med lite mer kryddor och så gör jag en ostsås, smaksatt med salt, peppar och muskot. Brukar bli himla gott.
farmoringer31 januari 2008
När jag gör köttfärslasagne så gör jag köttfärs och ostsås tillsammans. Så besvärligt bara att göra var för sig....Kryddningen blir vad den dagen känner för. Ibland masor av vitlök ibland är den så het så det brinner i munnen, nästan. Men det beror helt på dagsformen som sagt..
Fisklasagne så blir det lite annorlunda beroende på vilken man gör, Men kyckling brukar också bli som köttfärslasagne. Allt i ett...
Chocolategirl31 januari 2008
jag älskar verkligen Lasange:p:p det finns en som är jätte god. :p:p man köper lasange botten sedan göra man köttfrärsen mmm men det är ett märke som jag inte vet vad heter, men det är super gott:p:p
monac2 februari 2008
gör en härlig tomat/qournfärs sås med röda linser,morötter, Chili, monterar på vanligt sätt med ostsås & plattor & smular ner fetaost mellan lagren. rejält med sv.peppar & oregano såklart(Y)
Varvar min vanliga köttfärssås med plattorna, sen på med ostsås och lite extra ost.
Samma som nadia.Plus att jag använder mycket ost.Det är ju så GOTT.
Varvar plattor med köttfärs och vitsås som jag har kryddat med vitlök och andra kryddor
Varvar plattor med köttfärssås och ostsås. Har alltid lite paprika pulver i ostsåsen (+ salt och vitpeppar) I köttfärsen har jag krossade tomater, vitlök, oregano salt och peppar. Viktigt att det är mycket ostsås! Mums får nog ta och göra lasagne snart!
Jag gör min lasagne ganska precis som alla andra här. Mycket kryddig köttfärssås och en smakrik vitsås, mycket ost. Såg däremot igår på tv:n någon kock som gjorde egen färsk pasta och som verkade perfekt att kavla ut till hela flak att anväda till lasagne. Är det någon som testat detta och isf borde det väl påverka tillagningstiden? Det verkade otroligt lätt och smidigt.
Varvar min vanliga köttfärssås med plattorna, sen på med ostsås och lite extra ost.
samma här:):D
Jag använder mig alltid av färska lasagneplattor när jag gör lasagne, sen brukar jag använda mig av kryddmixen lasagne fast jag fyller på med lite mer kryddor och så gör jag en ostsås, smaksatt med salt, peppar och muskot. Brukar bli himla gott.
När jag gör köttfärslasagne så gör jag köttfärs och ostsås tillsammans. Så besvärligt bara att göra var för sig....Kryddningen blir vad den dagen känner för. Ibland masor av vitlök ibland är den så het så det brinner i munnen, nästan. Men det beror helt på dagsformen som sagt..
Fisklasagne så blir det lite annorlunda beroende på vilken man gör, Men kyckling brukar också bli som köttfärslasagne. Allt i ett...
jag älskar verkligen Lasange:p:p det finns en som är jätte god. :p:p man köper lasange botten sedan göra man köttfrärsen mmm men det är ett märke som jag inte vet vad heter, men det är super gott:p:p
gör en härlig tomat/qournfärs sås med röda linser,morötter, Chili, monterar på vanligt sätt med ostsås & plattor & smular ner fetaost mellan lagren. rejält med sv.peppar & oregano såklart(Y)