Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiff

  • lenajeanette 17 augusti 2008

    Har fått några paket lövbiff, tycker det är ganska torrt och tråkigt att steka, har ni några tips och recept på vad jag kan gör med det?

  • lennali 17 augusti 2008

    Hej lenajeanette
    Först av allt, mina vänner, bekanta och arbetskamrater tackar för det underbara receptet på din blåbärskaka. Den bästa blåbärskakan dom ätit på länge säger dom, tyvärr har dom inte hittat till Matklubben än så dom kan kommentera :o, fast jag gör all reklam för klubben som jag bara kan. :p


    Några förslag på lövbiffsrecept kommer här:
    Gratinerad lövbiffsmacka
    Fylld lövbiff
    Lövbiff i het sås
    Lövbiffsgratäng

    Lena

  • lenajeanette 17 augusti 2008

    Vad kul att blåbärskakan är imtyckt, själv har jag nästa förätit mig. Med tanke på att mamma nästan bakde bara den under min uppväxt och fortfarnade.

    Jag tycker det blev läckert med din fina bild i receptet, ser verkligen inbjudande ut.

    Tack för lövbiffrecepteten.

  • monac 17 augusti 2008

    okey..man kanske får pröva om lövbiffen alltså!!!!
    Srimla & woka...tycker det är ett otroligt menlös kött,ursäkta mig! bara torr,torr skosule-aktigt.:'(

  • imse 17 augusti 2008

    Jag har ett recept på lövbiff som vi gillade här hemma. Ursprunget har jag fått av min käre bror som vi gjorde om lite.

    http://mimmismat.wordpress.com/2008/02/24/fylld-lovbiff-med-kramig-gratang-och-en-sydafrikan/

  • SDMaya 17 augusti 2008

    Detta receptet är väldigt lätt att göra och superbt gott!
    Och inte det minsta torrt!(L)

    [recept] 20124[/recept]

    Även fylld lövbiff med vitlöksost är väldigt gott, bara brydda lövbiffen på ena sidan med piffykrydda och bre på en rejäl klick med typ Philiadelpiaost, vik den på mitten och stek den någon minut per sida.
    Servera med klyftpotatis och sallad.:p
    Mums!:p

  • Wombat04 17 augusti 2008

    Här är tre goda recept!

    Fylld lövbiff
    Lövbiffspanna med kantareller och ädelost
    Lövbiff Mexicana

    Mumma!

  • farmormor 17 augusti 2008

    Här kommer ett recept från mig

    Fyllda oxrullader med gräddsås

  • Nizhoni 17 augusti 2008

    Tricket med att få till en fin lövbiff är att ta ut den från kylen en stund innan så den blir rumstempererad och sedan steka på hög värme men bara en liten, liten stund, kanske två minuter totalt (om ens det). Salta och peppra efter tycke och smak. :)

  • anluk 17 augusti 2008

    [recept]24631{/recept]

    Otroligt gott.

    Sedan kan jag tycka det är gott att göra som min mamma alltid gör med lövbiff. Stek den, krydda med salt och svartpeppar. Tillsätt lök i ringar och vatten och soja. Kokt potatis till. Är vanlig hederlig husmanskost.

  • enAnnan 17 augusti 2008

    Jag tycker oxå att lövbiff är ett väldigt tråkigt kött. Att bara steka och äta, blir det alltid torrt, även om man knappt har ner den i stekpannan. Sedan när man ska steka ett gäng är ju de första redan kalla.
    Nepp inget kött för mig, köper hellre ryggbiff eller rostas om det ska stekas.
    Däremot i grytor är det ju användbart.

  • farmoringer 17 augusti 2008

    Här kommer ett recept på lövbiff till.

    Hot chiligryta

  • anluk 17 augusti 2008



    Nytt försök

  • ros 17 augusti 2008

    :)Jag tycker att det beror på vilken råvara man får tag på.
    En del lövbffar är bra andra sämre.
    Baconfyllda lövbiffar
    Ex: Bryn lök, pressad vitlök, strimlad lövbiff, krydda, lite senap, veg buljong, mjöl, grädde, créme fraiche, persilja
    Det går att variera(Y)(Y)(Y)

  • festmaten 17 augusti 2008

    Jag har inget "riktigt" recept, men jag gör ibland den här grytan. Är gott med klyftpotatis och ett mustigt rödvin till.

    Strimla, krydda o stek lövbiffen. Fräs upp lök, champinjoner,äpplebitar o soltorkade tomater. Blanda ihop det med köttet. häll över en flaska rödvinssås från Jensens Beafhaus + lite vatten.
    Låt puttra ihop, ät och njut(Y)

  • Mellanbellan 17 augusti 2008

    Detta är mitt förslag Japansk lövbiff, teriyakimarinerad

  • Gourmet-Ia 17 augusti 2008

    Här har du mitt tips!

    [recept] 39202[/recept]

  • monac 17 augusti 2008

    Skrivet av kalasmad den 17 aug 2008

    Jag har inget "riktigt" recept, men jag gör ibland den här grytan. Är gott med klyftpotatis och ett mustigt rödvin till.

    Strimla, krydda o stek lövbiffen. Fräs upp lök, champinjoner,äpplebitar o soltorkade tomater. Blanda ihop det med köttet. häll över en flaska rödvinssås från Jensens Beafhaus + lite vatten.
    Låt puttra ihop, ät och njut(Y)


    det där lät RIKTIGT gott!(Y)
    //Monac

  • monicadanell 17 augusti 2008

    Jag har ett recept på lövbiffgryta som är gott:)

  • irrevirre 17 augusti 2008

    Lövbiff kan vara svårt (men normalt ganska dyrt kött)
    Men den här heta rätten tillhör mina absoluta favoriter!
    Het biffcurry med wokade grönsaker

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.