Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mat att förbereda

  • 22 februari 2001

    Vi ska få gäster och vill inte stå i köket när de är här. Därför söker vi bra recept på middagsmat till flera som går att förbereda, helst flera dagar i förväg. Vi äter helst fisk eller vegetarisk mat. Tacksam för förslag!

  • 28 februari 2001

    Gör en härlig fisk & skaldjurssoppa med saffran, vitt vin och grädde. Själva "basen" bestående av grönsaker, buljong, kryddor etc fixar ni dagen innan. Hetta sedan upp den strax innan gästerna kommer, i med fisken och låt sjuda. Ha sist i t ex räkor. Generellt gäller det att soppor och grytor bara blir godare om man lagar stommen i förväg, eftersom smakerna "gifter sig" då. Bra recept pågod fisksoppa finns säkert på nätet eller i någon kokbok.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.