Halvgrädda pajdegsskalet, bred på chillisås eller tomatpuré. Lägg på sardiner i tomatsås, tomatskivor, oliver och strö över riven ost. Grädda färdigt 5-10 min.
Mistys30 december 2012
Nyfiken...varför inte mjölk? Pga laktosen? Går det i så fall med ex laktosfri grädde eller havregrädde?
havesten30 december 2012
Något recept har jag inte , men ett tips som Du kanske kan vara hjälpt av...
Istället för äggstanning ( ägg+mjölk/grädde), kan Du göra en bechamelsås & ösa i en massa god riven ost.
Eftersom Du inte vill ha mjölk i, föreslår jag att du kollar bland butikernas vegetariska sortiment. Finns ju en del sojaprodukter & någon variant lämpar sig säkert till att koka.
Är det någon som vet något recept på paj .Men utan ägg och mjölk så vore jag jätte glad.
MVH
Micke
Kött och njurpaj (Steak and Kidney pie) gör köttstuvningen dagen före. Går bra med bara champinjoner om eller svinnjure om du inte kan få tag på oxnjure.
Halvgrädda pajdegsskalet, bred på chillisås eller tomatpuré. Lägg på sardiner i tomatsås, tomatskivor, oliver och strö över riven ost. Grädda färdigt 5-10 min.
Nyfiken...varför inte mjölk? Pga laktosen? Går det i så fall med ex laktosfri grädde eller havregrädde?
Något recept har jag inte , men ett tips som Du kanske kan vara hjälpt av...
Istället för äggstanning ( ägg+mjölk/grädde), kan Du göra en bechamelsås & ösa i en massa god riven ost.
Eftersom Du inte vill ha mjölk i, föreslår jag att du kollar bland butikernas vegetariska sortiment. Finns ju en del sojaprodukter & någon variant lämpar sig säkert till att koka.
Lycka till.