Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paj

  • evaldo 16 januari 2009

    Kebabpaj i långpanna,
    9 personer

    Pajskal:
    6 dl vetemjöl
    3 tsk bakpulver
    1/2 tsk salt
    75 g margarin
    2 dl mjölk

    Fyllning 1:
    750 g blandfärs
    1 1/2 gul lök
    1 1/2 påse Taco kryddmix
    1 1/2 dl vatten

    Fyllning 2:
    6 hackade tomater
    4-6 hackade pepperoni (kärnorna tas bort för mildare smak)
    3 krm vitpeppar
    3 dl crème fraiche
    1 1/2 dl riven ost
    6 msk majonnäs

    Blanda de torra ingredienserna till pajskalet.
    Smula i margarinet.
    Häll i mjölken och arbeta snabbt ihop till en deg.
    Tryck ut i en långpanna och förgrädda 10 minuter i 225 grader.
    Bryn färsen till fyllning 1.
    Tillsätt löken, kryddmixen och vattnet och låt röran koka ihop.
    Häll röran i pajskalet.
    Tomaterna och pepperonin till fyllning 2 läggs över köttfärsröran.
    Blanda crème fraiche, ost, majonnäs, vitlök och vitpeppar.
    Fördela på köttfärsröran.
    Gratinera 10 minuter i 250 grader

  • nettans 16 januari 2009

    Tacopaj, MUMMA!!

  • prinsessan69 16 januari 2009

    Italiensk kyklingpaj....prova den den är jättegod...(L)(Y)

  • frucaos 16 januari 2009

    Mammas köttfärspaj har du väl redan lastat hem, har jag för mig. Den tycker i alla fall jag är väldigt mättande (och god). Glöm inte en god grönsallad till!

  • Okänd 16 januari 2009

    Båda dessa pajer är goda.
    Köttfärspaj med osttäcke
    Lättare paj med kyckling

  • anluk 16 januari 2009



    Här är min favoritpaj av alla pajer.

  • ros 16 januari 2009

    Några förslag
    Skaldjurspaj med mozzarella
    Skaldjurspaj med olika ostar

  • zudette 16 januari 2009

    Måste komma på ett förslag en kycklingpaj bland (nästan) alla köttfärsvarianter:

    Kycklingpaj med grönsaker

    Laga, ät och njut....

    Smaklig måltid!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.