Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta

  • anluk 30 december 2007

    Vilken sorts pasta föredrag ni, "vanlig" eller fullkorn??? Själv använder jag bara fullkornspasta! Tycker den är både godare och mättar bättre.

  • styvan 30 december 2007

    Fullkornspasta är det som gäller(Y)

  • 30 december 2007

    fullkorn!!(Y)

  • farmoringer 30 december 2007

    Vanlig pasta är det som gäller för mig..Klarar inte av alla dessa fullkornsprodukter. Men jag mår bra i alla fall..(Y)

  • Okänd 30 december 2007

    Håller med gosegumman.Jag klarar inte heller av fullkornspasta,det bara växer i mun,HUA

  • evaldo 30 december 2007

    Vanlig pasta för min del, fullkornspasta är ingen höjdare .
    Det har blivit lite överdrivet detta med fullkorn hit och fullkorn dit.
    Snart hittar de väl på " Light Vatten " också.

  • Lena 30 december 2007

    Vanlig pasta fixar inte fullkorn

  • Chocolategirl 30 december 2007

    gud jag älskar pasta det gör inget om det är fullkorn det är också gott:) vi äter myckt pasta men det är så gott(Y)

  • Lilljeppe 30 december 2007

    Både fullkorn och standard passar vår familj. Har alltid båda hemma så jag kan välja efter vad vi är sugna på(Y)

  • irrevirre 30 december 2007

    Bara fullkorn nu för tiden. Det smakar GOTT tycker vi.
    Mycket godare än vanlig vit.

  • Chocolategirl 30 december 2007

    ja många tycker olika. men både är goda. :) det är som du säger Lilljeppe man tar det man är sugen på:p fullkorn är nyttigt pch gott..

  • delikat 30 december 2007

    Fullkorn! Efter att ha vant sig vid det nyttiga alternativet känns vanlig pasta bara som vatten och vetemjöl!

  • Chocolategirl 30 december 2007

    sant. men vanlig pasa är också gott(Y)

  • Amika 30 december 2007

    Vanlig pasta för min del, som jag koka al dente. :)
    Jag frågade en diabetessköterska förut om vad hon rekommenderar till sina patienter.
    Hon sa att hon rekommenderar vanlig al dente kokt pasta, för att fullkornen i fullkornspastan måste processas så mycket för man ska kunna göra pasta av degen, att hela vitsen med fullkorn går bort. Den blir för finmald liksom... Vet inte om det stämmer. Men å andra sidan skulle hon ju inte rekommendera det för sina patienter i så fall. :)
    Så, jag håller mig till vanlig.

  • 30 december 2007

    Fullkorn, använder bara det, resten av familjen reagerar inte längre.Tycker det är mer smak.Sen om det verkligen är nyttigare?

  • Mojsan 10 januari 2008

    Vanlig pasta är bäst, fullkorns produkter är inget för mig, tycker maten blir bara sämre med fullkorn (N)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.